Jak zaujmout muže online

Zaujměte svého budoucího partnera v online světě a najděte dlouhodobé partnerství

Přidejte se do 4týdenního online kurzu pro ženy.

V kurzu se naučíte, jak vyladit svůj facebookový profil, aby neodradil potencionálního partnera snů.

Dozvíte se, jak vytvořit seznamovací inzerát nebo příspěvek, který osloví toho pravého.

Zjistíte, čeho si na ženách muži na internetu nejvíce všímají a jaký je mužský pohled na toto téma, kdy rada od kamarádky je mnohdy zkreslená a daleko od reality.

Kurz bude probíhat v uzavřené facebookové skupině pouze pro ženy.

Reference

Co o kurzu říkají účastníci?

Láďo, ještě jednou moc díky za tento kurz. Včera jsem měla možnost přesvědčit se i v reálném světě, že to funguje. Před časem jsem vložila do FB skupiny „Pro nezadané- seznámení a inspirace pro singles“ upravovaný inzerát, jak jsme si je tvořily a šla z něj úplně jiná energie (v dobrém smyslu), než z těch, které jsem psala třeba před měsícem. A včera jsem vyrazila na výlet s mužem.

Kája

Milá kamarádko, tenhle mužský s uhrančivým hlasem a poradce v oblasti partnerských vztahů v jedné osobě tě během pár týdnů pěkně potrénuje v tom, jak přitáhnout mužské oko a pak zaujmout i jeho mysl, abys měla do koce roku plný diář schůzek s muži. Jako lektor tě provede vším, co na toto téma má říct, a to pěkně postupně, od základů, systematicky a srozumitelně zároveň. Zároveň budeš mít možnost na cokoli se zeptat a získat zpětnou vazbu na tvé fotky i příspěvky. Takže pokud se chceš něco dozvědět, naučit, uvědomit si a seznámit se třeba i s fajn ženami, protože v tom, že jsi sama, nejsi sama, směle do toho!

Pavla

Nejvíce jsem ocenila názorný příklad s dlouhým seznamem požadavků a vlivem na možnost seznámení. Obecně si to člověk sice uvědomuje, ale poučný byl rozpad – selekce, co nepřipadá v úvahu a proč. Myslím, že v tomto spousta lidí dělá při výběru partnera chybu. Namísto aby vyřadila partnera, který není ochoten se přizpůsobit v klíčových parametrech
nebo je jednoduše nemá stejně, tak provádí výběr dle věku nebo koníčků. Kurz umožňuje získat lepší přehled o tom, jak si zvýšit šance seznámit se prostřednictvím internetu. Jako praktickou vnímám zejména možnost zpětné vazby a vyladění vlastních seznamovacích inzerátů, tak také názorné ukázky nevhodných příspěvků.

Lucka

Ahoj Láďo, po víc než roce od skončení kurzu „Jak zaujmout muže on-line“ Ti chci ještě jednou poděkovat, že byl. Když jsem se do něj přihlašovala, byla jsem spíš skeptická, protože jsem netušila, co mi může takový kurz nabídnout a kam mě může posunout. Hned po pár dnech se mi začaly otevírat oči a viděla jsem, co všechno dělám špatně. Začala jsem to dělat jinak. Pak přišla odpověď na inzerát, která byla gramaticky správně (pro mě je to holt ukazatel) a dávala smysl, byla od Něj. Jsme spolu rok a já mám tendence se ohlížet za posledními několika lety, které ze mě udělaly ženu, kterou dnes jsem, a zároveň mi do života přivedly skvělého chlapa. Tvůj kurz byl jedním z mnoha aha momentů, kterými jsem na té cestě prošla a jsem za to moc ráda. Navíc o fb skupině, kde na mě “čekal”, jsem se dozvěděla právě ve Tvém kurzu. Děkuji

Kája

Bezvadnou formou – i pomocí videí, Ti Láďa, kauč skupiny, vysvětlí, jak je důležité se správně prezentovat na sociálních sítích (hlavně profil na fb), abys zaujala. Dozvíš se z pohledu muže, jaká by měla být profilová, ale i jiné fotografie. Jaký je rozdíl mezi příspěvkem a inzerátem a co by se do obou mělo psát, abys zaujmula. Můžeš si vyzkoušet příspěvek a inzerát sestavit, přidat profilovou i jiné fotky a velkou výhodou je zpětná reakce od Ládi a skupiny. Jsem ráda, že jsem kurz mohla absolvovat a určitě bych Ti ho doporučila. Láďo, moc děkuji, bylo to opravdu moc poučné a bezvadně zvolená forma.

Iveta

Já bych kurz určitě doporučila všem ženám, co hledají. Nejen proto, že se mohou dozvědět něco o sebeprezentaci, ale hlavně si to bezpečně vyzkoušet a získat zpětnou vazbu. Nejen odbornou od Ládi (a z pozice muže), ale taky laskavou od ostatních žen. Právě ta možnost sdílení ve skupině mi přišla úplně NEJ. Ocenila bych ráda i to, že je kurz jen na FB a to přímo ve skupině, ačkoliv jsem byla ze začátku skeptická. Spoustu kurzů jsem nedokončila jen proto, že jsem neustále hledala zadávala nebo obnovovala heslo, pro nepřehlednost (obzvlášť v mobilní verzi). Na FB je to vlastně lepší, neřeším heslo, vidím pod kapitolami komentáře a díky průvodci si najdu přehledně všechna témata, vše je v jednom. Každopádně, moc mě to bavilo! Děkuji, Láďo.

Míša

Pro koho je kurz určen?

Tento kurz je určen pro nezadané ženy, které chtějí zaujmout toho pravého a podpořit samu sebe při seznamování na internetu.

Získáte také zpětnou vazbu na svoji prezentaci na sociálních sítích a jaký budíte první dojem ve virtuálním světě, který často slouží k tomu,
aby si protějšek o vás udělal „obrázek“ než se vydá na setkání naživo.